Mensen helpen met hun heelwording en hun bewustzijn verhogen is mijn grote passie en de rode draad door mijn werk en leven. Naast de cursussen bied ik daarvoor ook energetische behandelingen aan.

Energetische behandelingen

Deze sessies bestaan uit een korte intake, waarna je op de behandeltafel plaatsneemt en werk ik met wat zich aandient en wat op dat moment los mag komen. Je kunt een intentie hebben, maar mag er ook open ingaan.

Er zijn veel dingen waarmee ik je kan helpen, zoals bijvoorbeeld soul retrieval, koorden doornemen, negatieve energieen weghalen, chakra healing, dingen uit vorige levens, etc. Eigenlijk te veel en te uitgebreid om op toen noemen.

Effect van de behandelingen:

  • Je energetisch systeem wordt opgeschoond, waardoor je levensenergie weer goed kan stromen en je zelfhelend vermogen terugkomt.
  • Emotionele blokkades worden weggehaald, waardoor emoties vrij kunnen komen en je deze los kunt laten.
  • Je kunt contact maken met jouw behoeftes, welke je emoties je duidelijk willen maken.
  • Energie die jou niet meer dient kan worden losgelaten, waardoor je je weer vrijer en lichter voelt.
  • Je komt meer in balans.
  • Je wordt meer geaard en komt meer in je lichaam.
  • Verder kan er een algehele verbetering optreden van fysieke, emotionele, mentale en spirituele problemen.

De behandeling vindt plaats onder leiding van zowel mijn als jouw gidsen en helpers. Deze sturen mij en de juiste energie via mij, om precies te doen en te geven wat je nodig hebt, op het moment van de behandeling.

Investering in jezelf

Energetische behandeling (1 uur, waarvan 30-45 min behandelen) 75 euro.
Je ben dan welkom bij de Blije Boeddha Yoga voor een kopje thee, waarbij we de intentie voor de behandeling bepalen. Daarna neem je plaats op de massagetafel om de behandeling te ontvangen. Als afsluiting vertel ik je nog even wat er gedaan is, waar je na de behandeling op moet letten en waar eventueel nog wat aan gedaan mag worden. Niet alles kan in altijd in 1 keer.

Energetische behandeling op afstand (waarvan 30-45 min behandelen) 60 euro.
We bellen voorafgaand even om kort te sluiten wat de intentie van de behandeling is. Waarna je zelf een fijne plek opzoekt en gaat mediteren of rustig liggen/zitten, om de behandeling te ontvangen. Achteraf bellen we om na te bespreken en ontvang je een kort verslag over de behandeling. Een afstandsbehandeling doet zeker niet onder voor een fysieke ontmoeting, dus laat je hier niet van weerhouden door bepaalde aannames.

Wil je weten of ik jou kan helpen met specifieke problemen? Heb je vragen of wil je meer informatie over de energetische behandelingen? Neem dan contact op via de mail!