Data en Tarieven Reiki cursussen

De data en tarieven van de Reiki cursussen vind je hieronder. Deze cursusdata worden bijgewerkt zodra er nieuwe data gepland zijn. Dus houd de site in de gaten voor nieuwe updates of stuur een mail, dan word je op de hoogte gehouden van nieuwe cursusdata.

Online of 1-op-1 cursus

Het is ook mogelijk om een Reiki cursus online (via videobellen) of privé aan huis te krijgen door heel Nederland, voor degenen die toch Reiki willen doen maar niet kunnen of willen deelnemen aan groepen. De bedragen zijn hetzelfde als hieronder vermeld voor een online cursus. Voor de privé cursussen geldt een kilometervergoeding van €0,27 per kilometer, voor 2 personen of meer zijn de bedragen hetzelfde als hieronder vermeld en voor 1 persoon geldt een toeslag van 20% over het cursusbedrag. Voor meer informatie: Reiki cursus thuis of neem vrijblijvend contact op.

Locatie en groepsgrootte

De cursussen zullen plaatsvinden bij de Blije Boeddha Yoga in Rotterdam Blijdorp. Er zijn er maximaal 6 cursisten per bijeenkomst, dit zodat er voldoende ruimte is voor elke cursist.

inschrijven

Je kunt een cursusplaats reserveren door inschrijfgeld te betalen; je volgt danseur een mailtje en je krijgt dan een betaalverzoek, zodra deze is voldaan is je plaats gereserveerd. Het inschrijfgeld gaat af van het totaalbedrag, dit wordt verrekend op de eindfactuur.

korting

Je kunt Reiki 1 en 2 beide volgen tegen gereduceerd tarief. Deze moet je dan tegelijk boeken, maar ze hoeven niet in hetzelfde weekend te vallen. De korting bedraagt €40,- en wordt verrekend op de eindfactuur van Reiki 2. We zijn momenteel bezig om dit proces te vergemakkelijken in de webshop. Dit kun je momenteel doen door vóór het afrekenen van de Reiki 1 inschrijving terug te gaan naar deze pagina. Dan blijft deze in je winkelmand en kun op je de gewenste datum voor Reiki 2 klikken en die erbij boeken.

Data & Tarieven

Reiki 1 cursus (1 dag):

Cursus/workshop 3 à 6 personen te Rotterdam Blijdorp.

€135,- (incl. 21% BTW en inschrijfgeld)

Bij deze cursus ontvang je de gecombineerde Reiki 1 inwijdingen en leer je hoe je zelf Reiki kunt gebruiken om jezelf en anderen te behandelen. Aan het einde van deze cursus ontvang je het Reiki 1 certificaat.

  • zondag 25 februari 2024 13:00 -18:00 uur
  • zondag 24 maart 2024 13:00 -18:00 uur

Inschrijven per mail

Reiki 2 cursus (1 dag):

Cursus/workshop 3 à 6 personen te Rotterdam Blijdorp.

€185,- (incl. 21% BTW en inschrijfgeld)

Bij deze cursus ontvang je de Reiki 2 inwijding en de drie Reiki 2 symbolen, voor meer kracht, balans herstellen en Reiki op afstand sturen. Aan het einde van deze cursus ontvang je het Reiki 2 certificaat.

  • zondag 3 maart 2024 13:00 -18:00 uur
  • zondag 7 april 2024 13:00 -18:00 uur

Inschrijven per mail

Reiki 1+2 combinatie korting

€280,- (incl. 21% BTW en inschrijfgeld)

Door zowel Reiki 1 als Reiki 2 in bij Change of Perspective te volgen en beide tegelijk te boeken, kun je gebruik maken van de combinatiekorting en bespaar je €40,-. De korting wordt verrekend op de eindfactuur van Reiki 2.

Deze cursussen hoeven niet in hetzelfde weekend te vallen, maar dit kan wel.

Reiki 3A & 3B cursus (Master Weekend) (2 dagen in één weekend):

Cursus/workshop 4 à 6 personen te Rotterdam Blijdorp.

€350,- (incl. 21% BTW en inschrijfgeld)

In dit weekend ontvang je alle inwijdingen voor Reiki 3A en 3B en leer je het mastersymbool. Dit geeft je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen te behandelen op het hoogste Reiki niveau. Aan het einde van het weekend ontvang je het Reiki 3A Master Healer certificaat.

  • zaterdag 20 april en zondag 21 april 2024 13:00-18:00 uur
  • zaterdag 16 en zondag 17 december 2023 13:00-18:00 uur

Inschrijven per mail

Wil je anderen kunnen inwijden? Dan kun je na dit weekend stage lopen bij de cursussen.

Stage voor Reiki 3B (Master Teacher)

Er zijn momenteel geen stageplaatsen beschikbaar. Deze komen waarschijnlijk vanaf april vrij.

Bij afronding van de stage ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat, hiermee ben je bevoegd om anderen in te wijden en je eigen Reiki cursussen te gaan geven.

Stage lopen bij een Reiki 1, 2 en 3 cursus, 2 uurs gesprek om te leren inwijden en persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van cursusmateriaal dat bij jou als Reiki Master past.

€350,- (incl. 21% BTW en inschrijfgeld)

Voorwaarden

Vanwege late afzeggingen en het daardoor niet kunnen plaatsen van mensen op de wachtlijst, hebben wij helaas moeten besluiten om annuleringskosten in rekening te brengen. Dus tot 21 dagen voor aanvang van de cursus betaal je bij het annuleren alleen het inschrijfgeld. De overige annuleringskosten worden als volgt berekend* :

  • Tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 25% van het totaalbedrag
  • Tot 1 week voor aanvang van de cursus: 40% van het totaalbedrag
  • Tot 2 dagen voor aanvang van de cursus: 50% van het totaalbedrag
  • Vanaf 2 dagen  voor aanvang van de cursus: 75% van het totaalbedrag

*Uitzonderingen worden per geval bekeken en beoordeeld.