Data en Tarieven Reiki cursussen

De data en tarieven van de Reiki cursussen vind je hieronder. De cursusdata worden bijgewerkt zodra er nieuwe data gepland zijn. Dus houd de site in de gaten voor nieuwe updates. Of stuur een bericht, dan zet ik je op de mailinglijst en stuur ik je de nieuwe data zodra ze bevestigd zijn.

Het is ook mogelijk om een Reiki cursus online (via videobellen) of aan huis te krijgen door heel Nederland, voor degenen die toch Reiki willen doen maar niet deel kunnen of willen nemen aan groepen. De bedragen zijn hetzelfde als hieronder vermeld voor een online cursus en als de cursus aan huis voor 2 of meer personen is. Buiten Rotterdam geldt een kilometervergoeding van €0,27 per kilometer en voor privé cursussen aan 1 persoon geldt een toeslag van 20% over het cursusbedrag. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De cursussen zullen plaatsvinden bij de Blije Boeddha Yoga in Rotterdam Blijdorp. Er zijn er maximaal 10 cursisten per bijeenkomst, dit zodat we ons goed kunnen houden aan de corona richtlijnen.

Je kunt een cursusplaats reserveren door inschrijfgeld te betalen, volg de link achter de betreffende datum.

Voor het inschrijven van een Reiki 1 en 2 cursus tegen het combinatietarief dien je voor beide cursussen te reserveren via de links achter de data. Let wel op: deze data moeten in hetzelfde weekend vallen om gebruik te kunnen maken van de korting. De korting wordt verrekend op de eindfactuur.

Data & Tarieven

Reiki 1 cursus (1 dag):
Cursus/workshop 4 à 10 personen te Rotterdam Blijdorp  €125,-
Bij deze cursus ontvang je de gecombineerde Reiki 1 inwijdingen en leer je hoe je zelf Reiki kunt gebruiken om jezelf en anderen te behandelen. Aan het einde van deze cursus ontvang je het Reiki 1 certificaat.

Reiki 2 cursus (1 dag):
Cursus/workshop 4 à 10 personen te Rotterdam Blijdorp  €165,-
Bij deze cursus ontvang je de Reiki 2 inwijding en de drie Reiki 2 symbolen, voor meer kracht, balans herstellen en Reiki op afstand sturen. Aan het einde van deze cursus ontvang je het Reiki 2 certificaat.

Reiki 1+2 combinatie cursus (2 dagen):
Cursus/workshop 4 à 10 personen te Rotterdam Blijdorp  €250,-
Door zowel Reiki 1 als Reiki 2 in één weekend te volgen, kun je gebruik maken van de combinatiekorting en bespaar je €40,-

Wil je voor de combinatie cursus gaan? Reserveer dan hierboven een plaats voor Reiki 1 en Reiki 2 in hetzelfde weekend. De korting wordt verrekend op de eindfactuur.

 • zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 10:30-17:00 uur (Vol)
 • zaterdag 22 en zondag 23 januari 2021 10:30-17:00 uur
 • zaterdag 19 en zondag 20 februari 2021 10:30-17:00 uur

Reiki 3A & 3B cursus (Master Weekend) (2 dagen in één weekend):
Cursus/workshop 4 à 10 personen te Rotterdam Blijdorp  €300,-
In dit weekend ontvang je alle inwijdingen voor Reiki 3A en 3B en leer je het mastersymbool. Dit geeft je alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen te behandelen op het hoogste Reiki niveau. Aan het einde van het weekend ontvang je het Reiki 3A Master Healer certificaat.

Wil je anderen kunnen inwijden? Dan kun je na dit weekend stage lopen bij de cursussen.

Stage voor Reiki 3B (Master Teacher)
Bij afronding van de stage ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat, hiermee ben je bevoegd om anderen in te wijden en je eigen Reiki cursussen te gaan geven.
Stage lopen bij een Reiki 1, 2 en 3A & 3B cursus €200,-

COVID-19

De cursussen kunnen gelukkig weer live plaatsvinden, maar om dit te kunnen doen dienen we ons houden aan een aantal regels. Deze maatregelen zijn besproken met en bevestig door de KVK, zodat de cursussen voor eenieder zo veilig mogelijk zijn. Aan het begin van de elke cursus zal een kort overleg plaatsvinden en de cursisten over de volgende regels worden geïnformeerd:

 • Regelmatig handen wassen en/of ontsmetten. Bij binnenkomst, voor het gebruik van de thee, versnaperingen en lunch, voor en na de inwijdingen en  voor en na het oefenen.
 • Mondkapjes zijn binnen niet verplicht en we kunnen tijdens de theorie 1,5e meter afstand kunnen houden. Voor het oefenen wordt gevraagd onderling te overleggen met degene waarmee je oefent over of jullie de mondkapjes wel of niet opdoen.
 • Voor deelname, inwijdingen en het oefenen op elkaar in twee- of drietallen moet elke cursist de triagevragen van het RIVM beantwoorden bij binnenkomst, waarmee de cursist kenbaar maakt dat hij/zij geen klachten heeft en kan aangeven of er onderliggende aandoeningen zijn.
 • Als er cursisten zijn die onderliggende aandoeningen of risicofactoren hebben, dan wordt er aan de andere cursisten gevraagd hier rekening mee te houden door extra alert te zijn op de regels naleven en waar mogelijk extra maatregelen te treffen.
 • Er zijn momenteel maximaal 10 cursisten toegestaan zodat we de 1,5e meter kunnen waarborgen.

Heb je klachten of ben je positief getest, neem dan zo spoedig mogelijk contact op.

Als ikzelf (de cursusleider) klachten ontwikkel, dan laat ik een sneltest doen voor de cursus. Mocht die positief zijn, dan zullen de cursussen worden verzet en alle cursisten worden doorgeschoven naar een nieuwe cursusdatum. Hiervoor zullen vervangende extra (zon)dagen worden ingepland en hebben de cursisten voorrang op reeds geplande data in de toekomst, als ze de vervangende datum niet kunnen deelnemen.

Voorwaarden

In verband met het reserveren van de cursusruimte, overige kosten en het door late afmelding niet kunnen plaatsen van mensen van de wachtlijst hebben wij helaas moeten besluiten om annuleringskosten in rekening te brengen.

Tot 21 dagen voor aanvang van de cursus betaal je bij het annuleren alleen het inschrijfgeld.

De overige annuleringskosten worden als volgt berekend* :

 • Tot 2 weken voor aanvang van de cursus: 25% van het totaalbedrag
 • Tot 1 week voor aanvang van de cursus: 40% van het totaalbedrag
 • Tot 2 dagen voor aanvang van de cursus: 50% van het totaalbedrag
 • Vanaf 2 dagen  voor aanvang van de cursus: 75% van het totaalbedrag

*Uitzonderingen worden per geval bekeken en beoordeeld.