Deel van de opbrengsten voor Future Care

Een deel van de opbrengsten van de Change of Perspective Reiki cursussen wordt gedoneerd aan Future Care. Het is een klein lokaal programma dat minderbedeelde kinderen in Sri Lanka voorziet van een schooluniform en andere spullen om naar school te kunnen. En hen zo in de basis van een zonnige toekomst te voorzien.

Onderwijs voor ons = onderwijs voor hen.

Met mensen helpen als intrinsieke motivatie, visie in onderwijs geven en grote interesse in persoonlijke ontwikkeling lijkt me dit een bijzonder mooi doel. Ook omdat het geld direct en goed terecht komt. Per cursusweekend zal een bedrag van €25,- worden gedoneerd.

Missie Future Care

De missie van Future Care is om in de educatieve en creatieve behoeften te voorzien van de studenten in openbare plattelandsscholen in Sri Lanka. Door middel van gratis schoolbenodigdheden te verstrekken en studenten financieel te helpen een goed en volledig voortgezet onderwijs te ontvangen. Ook staan ze open voor elke andere bijdrage. Met deze fondsen verbeteren ze schoolgebouwen, bibliotheken, speeltuinen en betere toiletvoorzieningen. Ook helpen ze scholen met dringende behoefte aan schoolmaterialen, zoals whiteboards, markers, spelletjes, posters en speelgoed voor de kleine kinderen.

Voor meer informatie zie de facebookpagina van Future Care.