Wil je je vervolgstap zetten in de Reiki en kunnen helen op het hoogste niveau? Doe dan met een Reiki 3A & 3B cursus!

Wat leer je bij een Reiki 3A & 3B (master healer) cursus?

Met deze cursus wordt je master healer. Hiermee heb je beschikking over alle kracht en symbolen, om zo optimaal mogelijk te kunnen helen. Tevens is het een volgende stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Tijdens de Reiki 3A & 3B cursus leer je het ‘geheime’ master symbool van de Reiki en de twee alternatieve varianten, waarmee je Reiki kunt inzetten om te helpen bij mentale en spirituele problemen.  Je kan na deze inwijdingen een laag dieper komen, dan met alleen Reiki 2. De energie kan nu doordringen tot om bijvoorbeeld  problemen met gedachten, overtuigingen en trauma’s te behandelen.

Cursus inhoud

  • Je ontvangt de Reiki 3A en de 3B inwijding.
  • Je leert het ‘geheime’ master symbool en de 2 alternatieve varianten.
  • Je krijgt voorbeelden van hoe je Reiki in kunt zetten bij mentale problemen en wordt gestimuleerd hier je eigen weg in te vinden en creatief te zijn.
  • Je leert meer over de mind, bewustzijn, identificatie, attachment en je Ware Zijn.
  • Je ontvangt een reader, met alle informatie overzichtelijk gebundeld.
  • Aan het einde van de cursus ontvang je het Reiki 3A Master Healer certificaat.
  • Er wordt een biologische lunch verzorgd, met verse soep en broodjes. Bij ontvangst en gedurende de gehele cursus staat er water en thee op tafel.

Voor wie

Om aan een Reiki 3A & 3B cursus deel te nemen dien je eerst de Reiki 1 en Reiki 2 cursus gevolgd te hebben en tenminste 3 tot 6 maanden de tijd te hebben genomen om de inwijdingen van Reiki 2 zijn werk te laten doen en met Reiki geoefend te hebben. Ook cursisten die hun Reiki 1 en 2 bij een andere  master hebben gevolgd zijn welkom.

Heb je al een 3A cursus gevolgd? Dan kun je deelnemen aan dag 2 tegen een gereduceerd tarief, hierbij krijg je de inwijding die je nog nodig hebt om je meesterschap te voltooien. Hierna kun je stage gaan lopen, voor je 3B certificaat.

Reiki 3B stage

Na het weekend is er de mogelijkheid om stage te lopen bij de cursussen, zodra je bij elke cursus 1x stage hebt gelopen ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat. Bij deze stage krijg je de instructie over het inwijden, zodat je hierna zelf anderen in kunt wijden. Ook leer je hoe je de cursussen op kan zetten en welke onderdelen daarin van belang zijn.

Deze stage is optioneel en tegen een meerprijs. De kosten voor het laatste gedeelte zijn opgedeeld. Voor meer informatie, bekijk het artikel: Reiki 3A en 3B samengevoegd.

Waar

De cursussen worden gegeven bij de Blije Boeddha Yoga in Rotterdam Blijdorp.  De groepsgrootte is 4-10 personen.

Wanneer

Een aantal keer per jaar wordt in een weekend de Reiki 3A & 3B cursus georganiseerd.
Een cursusdag begint om 10:30 uur en eindigt om 17:00 uur.
Zie data en tarieven voor meer informatie.

Daarnaast kan een datum voor een privé cursus doordeweeks of in het weekend, neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Aanmelden

Meld je nu aan voor een Reiki 3A & 3B cursus en zet de volgende stap richting heelwording van jezelf en anderen!

Voor vragen neem contact op via het contactformulier.