Wil je je vervolgstap zetten in de Reiki en kunnen helen op het hoogste niveau? Doe dan mee met de Reiki 3A & 3B cursus!

Wat leer je bij een Reiki 3A & 3B (master healer) cursus?

Met deze cursus wordt je “master healer”. Hiermee heb je beschikking over alle kracht en symbolen, om zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. Tevens is het een volgende stap in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, welke ook weer helpt om de Reiki zo optimaal mogelijk door te geven.

Tijdens de Reiki 3A & 3B cursus leer je het ‘geheime’ master symbool van de Reiki en de twee alternatieve varianten: de Dai Ko Myo.  Door de inwijding en het master symbool kan de energie nu verder doordringen om jezelf en anderen te behandelen op alle vlakken; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Cursus inhoud

Zaterdag

 • Je ontvangt de gecombineerde Reiki 3A en de 3B inwijding.
 • Je leert het ‘geheime’ master symbool en de 2 alternatieve varianten.
 • Je beoefent het master symbool en ontvangt een behandeling van één van je medecursisten.
 • Je mag een edelsteen uitzoeken, die je helpt bij jou persoonlijke proces en/of behandelingen.
 • Bij ontvangst en gedurende de gehele cursus staan er water, thee en versnaperingen op tafel.

Zondag

 • Je leert meer over spirituele ontwikkeling vanuit een Boeddhistisch perspectief, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen; de mind, het bewustzijn, identificatie, attachment, Verlichting en je Ware Zijn.
 • We doen een speciale sessie; een groepsbehandeling. Hierbij is er steeds één cursist die ontvangt, waarbij de andere cursisten tegelijkertijd Reiki geven.
 • Je krijgt de kans om je Reiki gids te ontmoeten bij de ‘ontmoet je Reiki gids’ geleide meditatie.
 • Je ontvangt een reader, met alle informatie overzichtelijk gebundeld.
 • Aan het einde van de cursus ontvang je het Reiki 3A Master Healer certificaat.
 • Bij ontvangst en gedurende de gehele cursus staan er water, thee en versnaperingen op tafel.

Voor wie

Om aan een Reiki 3A & 3B cursus deel te nemen dien je eerst de Reiki 1 en Reiki 2 cursus gevolgd te hebben en de tijd te hebben genomen om de inwijding van Reiki 2 zijn werk te laten doen en met Reiki en de symbolen geoefend te hebben. Ook cursisten die hun Reiki 1 en 2 bij een andere  master hebben gevolgd zijn welkom.

Heb je al een 3A cursus gevolgd? Dan kun je deelnemen aan een van de twee dagen tegen een gereduceerd tarief, hierbij krijg je de inwijding die je nog nodig hebt om je meesterschap te voltooien. Neem contact op en dan bekijken we welke van de twee dagen het meest geschikt is om deel te nemen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om gewoon het gehele weekend deel te nemen.

Reiki 3B stage

Mocht je interesse hebben om anderen te kunnen inwijden, dan kun je de Reiki 3B stage doen. Dit is uiteraard ook weer nadat je de tijd hebt genomen om de inwijding van Reiki 3 zijn werk te laten doen en met het mastersymbool geoefend te hebben.

Na het weekend is er dan de mogelijkheid om stage te lopen bij de cursussen, zodra je bij elke cursus 1x stage hebt gelopen ontvang je het Reiki 3B Master Teacher certificaat. Bij deze stage krijg je de instructie over het inwijden, zodat je hierna zelf anderen in kunt wijden. Ook leer je hoe je de cursussen op kan zetten en welke onderdelen daarin van belang zijn.

Deze stage is optioneel en tegen een meerprijs. Voor meer informatie, bekijk  de pagina Reiki 3B stage en het artikel: Reiki 3A en 3B samengevoegd.

Waar

De cursussen worden gegeven bij de Blije Boeddha Yoga in Rotterdam Blijdorp. De groepsgrootte is 3-6 personen.

Voor Reiki 3 kun je ook een privé cursus aan huis boeken.

Wanneer

Een aantal keer per jaar wordt in een weekend de Reiki 3A & 3B cursus georganiseerd.

Een cursusdag begint om 13:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Zie data en tarieven voor meer informatie.

Aanmelden

Meld je nu aan voor een Reiki 3A & 3B cursus en zet de volgende stap richting heelwording van jezelf en anderen!

Heb je vragen? Neem gerust contact op via de mail.