Reiki 3B stage (master teacher)

Met een Reiki 3B cursus (master teacher) kun je de Reiki doorgeven en mensen zelf gaan opleiden door bijvoorbeeld cursussen te organiseren.

Wat heb je nodig om deel te nemen deze cursus?

Om een Reiki 3B cursus te volgen moet je eerst de volgende Reiki cursussen hebben gevolgd en beoefend:

Deze leggen de basis voor een Reiki Masterschap.

Heb je alleen Reiki 3A, dan kun je één van de dagen van het 3A en 3B Master weekend tegen gereduceerd tarief. Je neemt dan deel aan de gehele dag en ontvang de Reiki 3B inwijding. Als je het mastersymbool (Dai Ko Mayo) nog niet hebt ontvangen bij je 3A dan neem je deel aan dag 1, als je deze wel hebt ontvangen dan neem je deel aan dag 2.

Cursus inhoud

De cursus bestaat uit stages bij de verschillende cursussen (eenmaal bij Reiki 1, Reiki 2 en het Reiki 3A & 3B master weekend). Hier leer je onder andere het uitvoeren van de initiaties, opzetten van cursussen en het overdragen van de juiste kennis. Je doet tijdens deze stage ook tenminste één inwijding onder begeleiding.

Na het lopen van de stages ontvang je je laatste certificaat (Reiki 3B Master Teacher) en ben je er klaar voor en bevoegd om anderen in te wijden en zelf cursussen op te gaan zetten.

Tijdens maar ook na de stages krijg je persoonlijke begeleiding, om het cursusmateriaal te schrijven en jouw cursussen op te zetten op een manier die bij jou als master past.

Aanmelden

Nadat je deelgenomen hebt aan het Reiki 3A & 3B master weekend, kun je een mail sturen en zullen we opties bespreken en afspraken inplannen.

Bekijk data en tarieven voor de meest actuele prijs voor de Reiki 3B stage.