Elke eerste woensdagavond van de maand: Reiki oefenavond.

Reiki oefenavond Rotterdam

Geef, ontvang, deel je ervaringen en stel je vragen
Kom Reiki in de praktijk brengen op de Reiki oefenavond in Rotterdam

Op deze avond komen we samen in informele sfeer en gaan we de Reiki behandelingen oefenen op elkaar. Je oefent in groepjes van 2 of 3 personen, waarbij je een behandeling geeft en ontvangt. Het niet alleen goed om de Reiki eens in de praktijk te brengen, maar je krijgt er ook nog een behandeling bij ter ondersteuning van je eigen processen en heling. Voor het oefenen zijn voldoende massagetafels beschikbaar gesteld, zodat je de Reiki comfortabel kunt geven en ontvangen.

Na de behandelingen is er ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen, onder het genot van een kop thee met wat lekkers erbij.

Na de pauze doen we een gezamenlijke meditatie. Deze is in combinatie met een zelfbehandeling, zodat je een beter idee krijgt van hoe je beide kunt combineren. Dit kan een mooie aanvulling zijn op een Reiki behandeling voor jezelf, je naasten en/of pati├źnten. Elke oefenavond doen we een unieke meditatie, die gechanneld is via de Reiki gidsen.

De Reiki oefenavond is voor iedereen die Reiki 1, 2 of 3 heeft gevolgd, van alle vormen en (andere) masters. Tijdens de avond staat het vrij om te oefenen met iemand van je eigen Reiki niveau of niet, volg je intuïtie.

Locatie
Datum
Tijd
Kosten

Grote Zaal van de Blije Boeddha Yoga, Rotterdam
Elke eerste woensdag van de maand
19:00 tot 21:15
18,50 euro of een strippenkaart van 3x deelname voor 50 euro (je kunt kiezen voor deze optie bij het boeken)

Als je een strippenkaart aanschaft, laat dan even per mail weten wanneer je nog meer zou willen deelnemen.

Heb je nog vragen over de oefenavonden, behandelingen of cursussen? Neem gerust contact op!