Shamanic Dance – the Power Animals
Zaterdag 16 oktober 10:00-19:00 uur te Rotterdam

Sharmila Chander van Isvara Retreats komt speciaal vanuit Gran Canaria naar Nederland om samen met Fiona van Zoomeren en Ivo van Dijk van Universal SoundShifts deze dag te organiseren. Bij deze intensieve workshop gaan we contact maken en ons opnieuw verbinden met onze intuïtie, hart en ziel. Innerlijke blokkades worden gezuiverd en onze eigen energetische frequentie verhoogt. Er worden verschillende sjamanistische technieken en oefeningen ingezet in combinatie met een cacao ceremonie en sound healing. Dit alles om uiteindelijk in de sjamanistische trance-dans je krachtdier te ontmoeten en te manifesteren wat jij nodig hebt om in je eigen kracht te staan en heel te worden.

Shamanic Dance

Shamanic Dance Rotterdam

Oftewel de Dans van de Ziel, een manier om je opnieuw te verbinden met je intuïtie, hart en ziel. Dit helpt je om je eigen innerlijk Licht te voelen, dit te versterken, te Zijn en van daaruit te leven. Tijdens de sjamanistische dans kom je in een trance-staat waarbij je je krachtdier ontmoet en uitbeeld in een dans. Deze dans lost stagnerende blokkades op, waardoor je Eenheid voelt en met behulp van de kracht van je hart je opnieuw verbindt met je ziel.

Voordat je deze staat kunt bereiken zijn er eerst een aantal oefeningen en technieken nodig. Het programma is zo opgezet om je optimaal voor te bereiden op de Dans van de Ziel.

Cacao ceremonie & Sound Healing

Cacao kennen we van chocolade. Bij een cacao ceremonie gebruiken we pure, rauwe cacao in een hoge dosis, wat een sterke bittere smaak bij zich draagt. Cacao is een plantmedicijn en staat, naast zijn fysieke voordelen, het meest bekend om zijn verbindende kwaliteiten; het creëert een zacht en liefdevol veld om op reis te gaan naar je hart. De spirit van de cacao bevat de ideale componenten en energieën om emoties te harmoniseren en spiritueel te geven wat je nodig hebt om de vereniging van de geest en het hart te stimuleren. Je laat los wat je niet meer dient en gaat op een diepe manier transformeren, zodat je een speciale en liefdevolle frequentie activeert in jezelf.

Tijdens de cacao ceremonie zal een sound healing gedaan worden, waarbij je door je proces wordt begeleid door intuïtieve live muziek van Ivo en Fiona. Hierbij worden verschillende instrumenten gebruikt, zoals bijvoorbeeld sjamanen drums, ratels, handpan, klankschalen, verschillende zangtechnieken en meer.

Let op: Op fysiek niveau verhoogt het je hartslag, hierdoor kunnen mensen met hartklachten helaas niet deelnemen. Zwangere vrouwen kunnen wel meedoen, maar krijgen een aangepaste dosis zodat het veilig is voor het kindje. De hartslag wordt dan vergelijkbaar met een fysieke inspanning zoals hardlopen, welke niet slecht is voor de kleine in de buik. Juist de verbinding met het hart is een enorme verrijking om te ontvangen als aanstaande moeder.

Programma

10:00 uur – Aanvang

Welkom met een kopje thee, waarna we de intenties delen met een talking stick.

11:00 uur – op Zoek naar de Ziel

Sjamanistische oefening om in contact te komen met je subtiele energetische lichaam ofwel je Ziel, om in je ware essentiële kracht te gaan staan.

12:00 uur – Lunch

Lichte vegetarische en veganistische lunch.

13:00 uur – Krachtcirkel

Leer vanuit je hart te luisteren naar de gidsen, die altijd signalen geven om je te begeleiden op je weg. 

14:00 uur – Cacao Ceremonie & Sound Healing

We doen dit ritueel om onze hartchakra te openen en ons innerlijk kind te eren. Tijdens de ceremonie ontvang je een Sound Healing en persoonlijke schoonmaak van het energetische en mentale lichaam.

15:30 uur – Shamanic Dance en de Krachtdieren

Eenieder heeft een spirituele connectie met hun dierengids. Als je de trance toelaat en zo in een hogere vibratie komt tijdens de dans, wordt je bekrachtigd door je totemdier en gidsen. Ontvang de berichten of signalen van de dieren gidsen en laat je leiden door de muziek om energetische blokkades los te laten en je persoonlijke energie te verhogen.

18:00 uur – Nabespreking, soep & afsluiting

We sluiten de dag af met een nabespreking onder het genot van een warme vegan soep met brood.

Begeleiders Shamanic Dance

Sharmila Chander (Isvara Retreat) heeft meer dan 15 jaar ervaring als alternatief therapeut en medicijnvrouw. Ze geeft energetische behandelingen, cursussen, ceremonies en retraites. Ze is een spontane, gepassioneerde en goedlachse alternatieve therapeute met een groot hart. Ze weet als geen ander mensen te verbinden met hun intuïtie en te begeleiden naar hun Ware Zijn. Dit doet ze op een authentieke manier met behulp van haar gidsen en liefde.

Ivo van Dijk (Universal SoundShifts)is een ervaren muzikant en is geregeld te vinden in het theater met dansers en componeert muziek voor o.a. videogames. Hij heeft sinds een aantal jaar de ommezwaai heeft gemaakt naar het spirituele pad. Ivo heeft veel ervaring in het geven van ceremonies, sound/voice healing en begeleidt met zijn muziek verschillende soorten spirituele workshops. Daarnaast is hij autonoom componist en schrijft muziek voor media. Hij is binnen zijn energetisch werk een kei in het gronden van mensen en kan direct tot de kern van het probleem komen. Hij doet dit vanuit een sterke mannelijke focus en kracht, maar met veel zachtheid, begrip en geduld. Zijn muziek is daarvoor zijn belangrijkste tool.

Fiona van Zoomeren (Change of Perspective en Universal SoundShifts) geeft behandelingen, ceremonies, sound healing en cursussen in Reiki en andere energetische technieken. Ze is een enthousiaste vrouw, wiens specialiteit ligt in polariteiten in balans brengen en schoonmaken en zuiveren van blokkades en energielijnen. Vanuit het vrouwelijke aspect en haar hart creëert ze een warme veilige plaats om processen in gang te zetten, te doorlopen en integreren.

Ivo, Sharmila en Fiona

Locatie

Shakti Prana Centre for Wellbeing
Weena 73
3013 CH Rotterdam

Wat het je oplevert

  • Blokkades worden opgelost, balans wordt hersteld en een transformatie in gang gezet.
  • De verbinding met je Ziel wordt hersteld, waardoor je de Eenheid en verbinding met het Geheel herinnert en kan ervaren.
  • Je maakt en verbetert de connectie met je intuïtie en hart. Daardoor kun je gemakkelijker antwoorden en boodschappen ontvangen van je gidsen, die je helpen en op je pad begeleiden.
  • Je hart wordt geopend en je kunt vanuit een liefdevolle frequentie leven.
  • Je energetische frequentie wordt verhoogd, waardoor je meer energie, liefde en levensvreugde krijgt.

Wat het je kost

De kosten voor deze unieke en intensieve workshop zijn 160 euro per persoon.

Volg de links voor Tickets en het Facebook Event