Ceremonial Sound Journey

Naast Reiki verzorg ik ook sound healing sessies, in samenwerking met Ivo van Dijk van UniversalSoundShifts. Hierbij gebruiken we verschillende (sjamanistische) instrumenten, (sjamanistische) zang en energiewerk (o.a. Reiki). Dit alles om je mee te nemen op een Ceremonial Sound Journey naar binnen. Waar we je energie in beweging brengen om door innerlijk processen heen te werken en heling te bewerkstelligen. We spelen intuïtief en stemmen af op de individuele deelnemers en de groep als geheel. Hierdoor is elke sessie uniek en aangepast op wat op dat moment nodig is.

UniversalSoundShifts:

Tijdens onze voice- & sound-healing sessies komen akoestische instrumenten, elektronische soundscapes en energiewerk bij elkaar. Zang, handpan, sjamaan drums, ratels en klankschalen worden gecombineerd met verschillende elektronisch gegenereerde frequentie-golven (Bèta en Theta waves), binaural beats en vooraf opgenomen natuurgeluiden. We dompelen je hiermee onder in een klankbeleving die energie losmaakt en jouw innerlijke processen in beweging zet.

Je krijgt door deze samenwerking een unieke soort heling vanuit meerdere invalshoeken. Vanuit het aardse sjamanisme en het energetisch werk vanuit hogere lagen, welke samenkomen in het hart.

Bekijk deze meditatietracks van Ivo, voor een idee van de muziek tijdens de sessie.

Klankconcerten

Tezamen met Ivo en zijn vrouw Sophie geven we ook klankconcerten. Waarbij de nadruk meer ligt op de klankbeleving en ontspanning. We gaan hierbij ook samenwerkingen aan met andere muzikanten, dansers, lichtkunstenaars en artiesten, om samen een bijzondere ervaring te creëren.

Holotropic Breathwork

Ook doen we af en toe een sessie onder begeleiding van Ceylomini Smits, zij is gespecialiseerd in o.a. Holotropic Breathwork. Door middel van deze ademhalingstechnieken, raak je in een diepere trance staat. Hierdoor kun je  spirituele ervaringen hebben, maar vooral werken aan een diepliggend innerlijk helingsproces. Waarbij we je begeleiden met de muziek en energie.

Komende Evenementen

Sound healing sessies i.s.m. Universal Sound Shifts bij Asclepeion te Rozenburg

Nieuwe data worden gepland, zodra het weer mag.

Tickets voor komende evenementen bestel je hier.